Понедельник, 25.11.2024, 14:17

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
Категорії розділів
 
Вхід на сайт
 

 

 Каталог статей
Головна » Статті » Статті про місто

Курку садять на трон з ананасу.

Беремо курочку вагою не менше двох кілограмів. Солимо, перчимо. Готуємо фарш з 200 грамів кураги, 150 грам грецького горіху, 100 грамів ізюму, 100 грам вершкового масла, 65 грам відвареного майже до готовності рису, наструженого для запаху  імбиру і 5 грамів коньяку.  Все поперчити і запхнути в курку і зашити,- пояснює власниця ресторану «Діоніс» в Гадячі Вікторія Омельченко, 39 років. Вона сама готує смачну страву. Кладемо курку на  противень спинкою вниз. В духовці курка повинна пробути годину. Щоб на курці  утворилась   золотиста шкоринка за 20 хвилин  до готовності  змащуємо медом. Залишаємо охолонути, потім  усаджуємо курку на трон з ананасу. З залишку ананасу вирізаємо пичку. На шапочку  беремо половинку апельсину, надіваємо на голову. Прикладаємо ґудзики з оливок, лапки вирізаємо з червоного солодкого перцю, костюм прикрашаємо майонезом з кулінарного шприцу. В ресторані курочка коштує 150 гривень.

Категорія: Статті про місто | Додав: Admins (13.12.2011)
Переглядів: 506
Copyright MyCorp © 2024